У Луганську в ніч з 18 на 19 серпня обстрілу зазнала центральна частина міста, повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

«В результаті збройних зіткнень отримали поранення і загинули мирні жителі, є нові руйнування», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Зокрема, в ході обстрілу снаряди потрапили на територію Центрального ринку, в результаті чого виникла сильна пожежа. Також постраждали будинки в районі площі Героїв Великої Вітчизняної війни, кварталу Алексєєва, а також будівля дитячої обласної лікарні.

У міськраді зазначили, що обстановка в Луганську продовжує залишатися вкрай критичною: люди живуть в умовах безперервних бойових дій, при цьому 17-й день відсутні світло, вода, не працює мобільний та стаціонарний зв'язок.

У прес-службі також відзначили, що в умовах високих температурних показників відсутність води протягом тривалого часу, а також скупчення в місті сміття можуть стати причиною виникнення інфекційних захворювань.

«Гострою залишається проблема припинення поставок до Луганська продуктів харчування, медикаментів та пального. Зарплати, пенсії і соціальні виплати в Луганську також не виплачують», - додали в міськраді.

Раніше ForUm повідомляв, що Луганськ перебуває у вкрай критичній ситуації 16 днів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

71