Володимир Путін привітав Митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія з обранням предстоятелем Української православної церкви. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кремля.

«Переконаний, що у цей непростий для України час Ваша діяльність як духовного пастиря сприятиме примиренню і порозумінню між людьми, відновленню злагоди й стабільності в суспільстві. Прийміть побажання доброго здоров'я, добробуту, небесної допомоги. Успіхів у непростому і відповідальному архіпастирському служінні на благо Української православної церкви і всієї повноти Руської православної церкви!», - написав Путін.

Нагадаємо, Собор єпископів Української православної церкви Московського патріархату обрав митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія новим предстоятелем УПЦ МП. Патріарх Московський і всієї Русі Кирило підтвердив й благословив обрання Онуфрія главою Української православної церкви Московського патріархату. Попередній глава УПЦ МП митрополит Володимир (у світському житті Віктор Сабодан) помер 5 липня 2014 р. після тривалої хвороби.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом