Киянин 1979 року народження після сімейного конфлікту вилив в обличчя своєї дружини розчин кислоти, повідомили Forum'у у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві.

«Поки жінка намагалася змити рідину з обличчя і чекала приїзду швидкої, чоловік втік з квартири. Наразі киянин переховується від правоохоронців, свідомо бажаючи уникнути покарання», - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що подружжя прожило в шлюбі 8 років, мають 6-річного сина. Чоловік облив жінку кислотою на очах у дитини.

Після приїзду швидкої лікарі госпіталізували жінку і передали повідомлення про те, що сталося, в Деснянське районне управління ГУМВС України у м. Києві. Потерпіла наразі перебуває в лікувальному закладі міста Києва з попереднім діагнозом «численні опіки шкіри і часткова втрата зору».

Слідчим відділом Деснянського РУ ГУМВС України в м. Києві відомості про зазначену подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ст. 121 КК України: «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкції якої передбачають позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

У відомстві наголошують: за скоєння цього правопорушення правоохоронцями розшукується громадянин України Воякін Ігор Володимирович, 30.11.1979 року народження.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

87