Станом на 12 серпня в Луганську зберігається критична ситуація, немає світла, вода, не працює мобільний та стаціонарний зв'язок.

Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

Так, згідно з повідомленням, більша частина абонентів відключена від енергопостачання вже майже три тижні, з неділі, 3 серпня, без електроенергії залишилося все місто.

Крім цього, за повідомленнями мешканців, територію обласного центру продовжують обстрілювати.

«Фактично Луганськ перебуває в повній блокаді: місто продовжують руйнувати, при цьому припинено постачання продуктів, медикаментів, пального. Близько 250 тисяч людей, які не залишили його межі, змушені жити в умовах постійних збройних сутичок, без світла і води. Також тривалий час не здійснюються соціальні виплати, не виплачуються зарплати та пенсії», - зазначили в міськраді.

Разом із тим, незважаючи на відсутність електроенергії, у місті продовжують випікати хліб. Більшість магазинів зачинені, у продажу є тільки найнеобхідніші продукти харчування.

У Луганську існує серйозна проблема вивезення сміття, однак, незважаючи на обстріли, працівники комунальних служб продовжують прибирати сміття з вулиць міста.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32