Сьогодні, 12 серпня, у Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського прощаються з великим футболістом та тренером Андрієм Балем, передає кореспондент ForUm'у.

Провести в останню путь видатного фахівця прийшли рідні та близькі, друзі, відомі спортивні та громадські діячі, прості вболівальники.

Одним з перших попрощатися з видатним діячем прийшов міністр молоді, спорту і туризму Дмитро Булатов.

«Андрій Баль був з тих людей, які своєю силою і наполегливою працею досягли видатних результатів у спорті. Ми кілька разів бачилися з Андрієм Михайловичем, і він здався мені дуже щирою людиною, тим, хто без залишку віддає себе роботі і справі прославлення країни. Нехай я і небагато спілкувався з ним, але це були випадки, коли хотілося, щоб така зустріч повторилася ще раз. На жаль, ми втратили видатну людину, справжнього патріота України, який робив для інших більше, ніж для себе. Вірю, що в нашій країні буде ще багато спортсменів, які зуміють досягти подібних висот. Хотілося б побажати його родині пережити цю втрату. Я не з чуток знаю, що таке втратити близьку людину», - заявив міністр.

О 12:30 Андрія Баля поховають на Байковому кладовищі.

Як раніше повідомляв ForUm, 9 серпня на 57-му році пішов з життя знаменитий захисник «Динамо», чотириразовий чемпіон СРСР, чотириразовий володар Кубка СРСР, володар Кубка кубків УЄФА Андрій Михайлович Баль.

Валентин Цимох, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246