Чоловік потонув у непристосованому для купання озері Біле на проспекті Героїв Сталінграда, 35 в Києві, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, 4 серпня компанія молодих людей, серед яких була сімейна пара з дитиною, відпочивала на зазначеному озері.

«Через деякий час молодий чоловік вирішив показати дитині знайомих, як потрібно пірнати у воду з бетонної плити. Незважаючи на застереження компанії, громадянин пірнув. Коли він з'явився на поверхні озера, а потім знову зник під водою, товариші зрозуміли, що сталася біда і самостійно почали його шукати, але безрезультатно», - сказано в повідомленні.

Рятувальники наголошують, що о 18.05 надійшло повідомлення про те, що сталося, в службу порятунку «101», рятувальники прибули на місце події.

Тіло чоловіка без ознак життя було знайдено на глибині 5 м та на відстані 30 м від берега. За допомогою спеціального спорядження тіло дістали з води і передали для подальшого розслідування слідчо-оперативній групі Оболонського районного управління міліції в місті Києві.

За словами свідків, на березі озера був встановлений знак про заборону купання, крім того, чоловік був у нетверезому стані.

Рятувальники нагадують, що не варто пірнати в місцях з невідомим рельєфом дна і глибиною.

Як повідомляв ForUm, з початку 2014 року в Києві загинуло на воді 45 осіб, за аналогічний період минулого року загинуло 49 осіб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

52