У зв'язку з інцидентом, що стався 3 серпня в Одесі, під час якого співробітники міліції і проукраїнські активісти влаштували бійку перед клубом, де виступала співачка Ані Лорак, будуть звільнені співробітники міліції, які перевищили необхідну силу, заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Ігор Палиця.

«На сьогодні триває службова перевірка, і ці люди будуть звільнені з органів внутрішніх справ. Це рішення однозначне й обговоренню не підлягає», - заявив Палиця на брифінгу в Одесі 4 серпня.

«До кінця дня встановимо цих трьох-чотирьох (міліціонерів - ред.) імена, і вони будуть звільнені», - наголосив одеський губернатор.

Разом із тим, за його словами, першими почали бійку проукраїнські активісти. Він також підкреслив, що активісти, які порушили закон, також будуть притягнуті до відповідальності, передає «Інтерфакс-Україна».

Як повідомляв ForUm, на пляжі клубу «Ібіца» в Аркадії близько 21.50 3 серпня відбулися сутички між бійцями спеціального загону міліції та проукраїнськими активістами, які намагалися зірвати концерт співачки Ані Лорак.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

46