У зв'язку з постійними обстрілами Луганська та збройними сутичками була пошкоджена ще одна лінія, що живить місто з боку Краснодона, внаслідок чого Луганськ повністю відключений від енергопостачання.

Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

«На цей момент знеструмлено житлові будинки, об'єкти соціальної сфери, у тому числі лікувальні установи. Тимчасово лікарні живляться від електрогенераторів, проте в місті уже вичерпані наявні запаси палива», - сказано в повідомленні.

У прес-службі також підкреслюють, що через відсутність електроенергії припинили роботу насосні і підвищувальні станції, в місті серйозні проблеми з водопостачанням.

«Наразі фахівці не можуть виїхати на місце події через безперервні збройні зіткнення», - повідомляють у міськраді Луганська.

Як повідомляв ForUm, у міськраді 30 липня підкреслили, що за умови припинення збройних зіткнень у районі Кіровської електричної підстанції в Луганській області, спеціалістам може знадобитися місяць для проведення аварійно-відновлювальних, пусконалагоджувальних робіт та відновлення електропостачання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом