Троє молодих людей кинули кілька пляшок із запальною сумішшю в будівлю синагоги у німецькому місті Вупперталь. Про це повідомляє Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Інцидент стався у ніч на вівторок, 29 липня. За даними місцевої поліції, нападники закидали вхід у синагогу коктейлями Молотова і спробували втекти. Правоохоронцям вдалося затримати одного з них. Ним виявився 18-річний молодий чоловік. Його громадянство уточнюється. Наразі поліція розшукує ще двох нападників. Видання уточнює, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав, шкоди будівлі також не було завдано, пише «Lenta.ru».

Правоохоронці Німеччини посилили заходи безпеки у всіх школах країни, побоюючись можливого повторення інцидентів через нинішню ситуацію навколо сектора Гази.

Як повідомляє Die Welt, чотири дні тому затримали чотирьох жителів Ессена, які у Facebook погрожували напасти на будівлю місцевої синагоги. Два тижні тому в тому ж місті затримали 15 осіб, які збиралися провести демонстрацію проти дій Ізраїлю в секторі Гази.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

39