Пасажирські потяги далекого прямування до станції Маріуполь та Донецьк і назад курсують за зміненим маршрутом через ділянку Ясинувата - Костянтинівка - Слов'янськ - Лозова, повідомляє прес-служба Донецької залізниці.

Для безпечної посадки пасажирів у потяги Донецька залізниця передбачила додаткові зупинки. Пасажирські потяги далекого прямування № 84 Маріуполь-Київ та № 78 Маріуполь - Москва, що прямують від станції Маріуполь, роблять додаткові зупинки на станціях Мандрикине і Рутченкове, які знаходяться поблизу Донецька.

«Якщо дістатися до вокзалу Донецьк неможливо, пасажири з квитками від станції Донецьк можуть здійснювати посадку на зазначених станціях», - наголошується в повідомленні.

У зв'язку з нестабільною ситуацією скасовано потяги № 364/363 Умань - Ясинувата та № 321/322 Харків - Маріуполь.

Приміські потяги курсують у Донецькій області на ділянках Маріуполь - Волноваха - Донецьк - Ясинувата, Авдіївка - Красноармійськ - Чаплине, Ясинувата - Костянтинівка - Слов'янськ - Красний Лиман; у Луганській області на ділянках Родакове - Луганськ, Сентянівка - Родакове, Комунарськ - Родакове.

Нагадаємо, що з 26 липня 2014 року в зв'язку з нестабільною ситуацією на Донбасі пасажирські потяги на вокзалі Луганська не відправляються.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

92