Пасажири, які попередньо купили квитки на потяги з відправленням з Луганська, можуть здійснити посадку на будь-якій станції, через яку проходить змінений маршрут прямування потяга або здати проїзні документи.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької залізниці.

«У зв'язку з нестабільною обстановкою в Донбасі пасажирські потяги з залізничного вокзалу Луганськ не відправляються. Потяги №11 (Луганськ - Москва), №126 (Луганськ - Київ), №20 (Луганськ - Київ) і №788 (Луганськ - Харків) скасовані. Рух інших пасажирських потягів з/в Луганськ обмежено станцією Ясинувата», - нагадують у прес-службі.

В разі повернення проїзних документів на скасовані потяги далекого сполучення або на потяги, що курсують за зміненим маршрутом і не проходять станції, на які були придбані квитки, пасажирам будуть повернуті кошти за придбані квитки в повному обсязі.

Повернення проїзних документів на луганські потяги зі 100%-м поверненням коштів можливе тільки в день відправлення потяга. За наявності на той момент технічної можливості потяг буде відправлений згідно з графіком, в іншому разі пасажиру буде оформлене повернення повної вартості проїзного документа.

Як повідомляв ForUm, раніше в Державній адміністрації залізничного транспорту України повідомили, що рух усіх пасажирських потягів в/з Луганська не здійснюється.

Раніше Донецька залізниця з 25 липня змінила маршрут прямування потягів №19/20, № 125/126, №564, №286 сполученням Луганськ-Київ, №11/12 Луганськ-Москва і №787 Луганськ-Харків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

128