За минулу добу внаслідок збройних зіткнень у Луганську загинуло 9 мирних жителів, отримали вогнепальні поранення і травми - 29 осіб, повідомляє прес-служба Луганської міськради.

Всього було здійснено 134 виїзди «швидкої допомоги».

За добу було виявлено 7 осередків займань: с. Катеринівка, вул. Центральна (приватний гараж), вул. Ліньова, 97 (приватний гараж); вул. 30 років Перемоги (гаражний кооператив), вул. Вишнева, 10 (житловий будинок); вул. Дачна, «Спецекскавація» (займання цеху, згоріло 3 верстати); вул. 4-та Донецька, 106 (альтанка), вул. Фабрична, 1 (складські приміщення). Усі пожежі були ліквідовані.

Всього за минулу добу зафіксовано пошкодження 22 об'єктів.

Унаслідок безперервних збройних зіткнень та артобстрілів мали місце аварії і пошкодження в системах життєзабезпечення міста. Вчора у Кам'янобрідському районі відбулося аварійне вимкнення електроенергії. Всього від електропостачання було відключено понад 25000 абонентів, від газопостачання - більше 5000 абонентів у Кам'янобрідському, Артемівському, Жовтневому та Ленінському районах міста. Також понад 8000 абонентів у Кам’янобрідському, Жовтневому і частково в Артемівському районах було відключено від водопостачання та водовідведення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

167