У Луганську реєстраційні служби, які приймають громадян і обробляють документацію, призупинили свою діяльність, центр адміністративних послуг перейшов на скорочений графік.

Про це повідомляє прес-служба Луганської міськради.

«У Центрі адміністративних послуг Луганська документи і заяви для обробки, тимчасово не приймаються. Проводиться тільки видача готових документів, які заявники подавали раніше (до 25.06.2014) і лише тим заявникам, які отримали смс повідомлення про готовність паспорта», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, паспортні столи у всіх районах Луганська також призупинили документообіг, видача закордонних паспортів у центрі не проводиться.

«Городяни можуть отримати готові паспорти (замовлені раніше) і тимчасові свідоцтва, що підтверджують особу громадянина України у Центрі адмінпослуг. До видачі підготовлено 91 паспорт і 18 посвідчень для городян зі всіх районів міста», - зазначили в міськраді.

Згідно з повідомленням, через скорочений графік роботи центру адмінпослуг отримати готові документи можна з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 12.00. В суботу і неділю Центр не працює.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом