Організатори матчу між ФК «Шахтар - Донецьк» та ФК «Динамо - Київ» за Інтер Суперкубок України, який відбудеться сьогодні, 22 липня, о 21:00 на стадіоні «Арена Львів», радять уболівальникам приходити заздалегідь, щоб комфортно дістатися до своїх місць на стадіоні. Відповідне звернення оприлюднено на сайті Львівської міської ради.

Глядачів також просять з розумінням поставитися до підвищених заходів безпеки під час матчу.

Дирекція стадіону застерігає, що у зв'язку з посиленими заходами безпеки, на територію «Арени Львів» заборонено заносити великі парасолі-тростини і будь-які напої в скляній, пластиковій або металевій тарі, а також будь-які спиртні напої. Заборонений вхід у нетверезому стані.

У зв'язку з посиленням охорони та заходів безпеки при вході на стадіон перед матчем можливий огляд відвідувачів.

«Просимо з розумінням поставитися до цих заходів, адже ми повинні забезпечити максимальний захист всіх, хто перебуває на стадіоні», - сказав директор стадіону «Арена Львів» Роман Черхавий.

Нагадаємо, за інформацією дирекції «Арени Львів», 25 липня о 19:00 на стадіоні відбудеться матч між ФК «Металург» і ФК «Дніпро». Крім цього, 10 серпня на вболівальників чекає гра між футбольними клубами «Металіст» і «Шахтар».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

113