Встановлено суму викрадених грошових коштів внаслідок нападу на інкасаторський автомобіль у Харкові 17 липня, під час якого загинуло четверо людей.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області.

За словами першого заступника начальника ГУ МВС України в Харківській області - начальника слідчого управління полковника міліції Миколи Фоменка, встановлена сума викрадених грошових коштів становить близько ста тисяч.

Крім того, 20 липня правоохоронці виявили залишений автомобіль Volkswagen Transporter, на якому втік зловмисник.

Автомобіль темно-сірого кольору з державними номерними знаками АХ0518СТ був виявлений біля річки Студенок, неподалік від міського звалища на окружній дорозі.

«Зловмисник навмисно сховав його в гущі дерев подалі від сторонніх очей», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що на місці події працює слідчо-оперативна група. Також у відомстві підкреслюють, що за цим кримінальним провадженням уже проведено частину експертиз.

Зокрема, слідчими встановлено причетність зброї, яку використовував зловмисник, до інших аналогічних злочинів, скоєних у Харкові з 2001 року. За словами правоохоронців, цей факт свідчить про те, що чоловік, який розстріляв групу інкасаторів, має безпосередній стосунок до аналогічних розбійних нападів минулих років.

Як повідомляв ForUm, 17 липня в Харкові внаслідок нападу на інкасаторський автомобіль загинули четверо людей. Водій автомобіля і касир загинули на місці, двоє міліціонерів охорони померли в лікарні.

Міліція оголосила про мільйонну винагороду за інформацію, яка зможе допомогти слідству знайти злочинця.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

125