У Києві власник ювелірного магазину застрелив чоловіка, який намагався його пограбувати. Про це повідомляє Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України в м. Києві.

«Опівдні у столиці наряд групи затримання Святошинського районного відділу Управління ДСО ГУ МВС України у місті Києві отримав тривожний виклик з ювелірного магазину, що на проспекті Перемоги - спрацювала кнопка термінового виклику міліції», - йдеться в повідомленні.

За лічені хвилини правоохоронці приїхали на місце виклику і побачили, що на підлозі лежить людина без ознак життя з вогнепальним пораненням. Виявилося, що потерпілий - він же і нападник.

«Згодом з'ясувалося, що в ювелірний магазин зайшов чоловік у масці на обличчі і зі схожим на обріз мисливської рушниці предметом у руках. Уже з порога почав кричати і вимагати у продавчині зібрати всі гроші та ювелірні вироби. Шум у залі почув власник магазину, який у той час був у підсобному приміщенні. Чоловік негайно вийшов у зал, прихопивши з собою рушницю. Як тільки нападник побачив власника ювелірного магазину, відразу ж зробив у нього постріл. Проте не влучив. Власник магазину вистрілив у відповідь, куля влучила в ділянку живота, від отриманого поранення нападник помер на місці», - зазначили в ДСО.

Нині на місці злочину працює слідчо-оперативна група Святошинського райуправління міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом