У четвер співробітники міліції на посту ДАІ в с. Пісочин (Харківська обл.) затримали четверо мешканців Києва, які перевозили в автомобілі боєприпаси і холодну зброю.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області.

Згідно з повідомленням, в автомобілі Mazda з київськими номерами було виявлено 64 набої калібру 9 мм, 219 набоїв калібру 7,62 мм, 2 магазини до автомата Калашникова та 2 ножі.

«Під час перевірки документів з'ясувалося, що водієм автомобіля «МАЗДА» є 27 - річний киянин. Він і троє його товаришів поверталися з Луганської області, де були волонтерами для того, щоб передати гуманітарну допомогу для українських військових. Під час огляду особистих речей одного з пасажирів у рюкзаку було знайдено цілий арсенал зброї», - йдеться в повідомленні.

За словами одного із затриманих, 30-річного киянина, він знайшов набої в Луганській області у схованці і вирішив забрати їх із собою.

Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами).

Наразі триває розслідування цього правопорушення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

379