У Києві для проходження служби призвали 1588 військовозобов'язаних, з них 342 - офіцери. Про це заявив військовий комісар столиці полковник Володимир Кидонь під час доповіді Київському міському голові Віталію Кличку, повідомила прес-служба КМДА.

Військовий комісар Києва полковник Володимир Кидонь доповів Київському міському голові Віталію Кличку оперативну інформацію з 12-го київського батальйону територіальної оборони, який несе службу в зоні АТО на сході України.

«Військовий батальйон, який був сформований з військовозобов'язаних дванадцятої зони, в якій перебуває Київ, проходить службу в зоні АТО», - сказав Кидонь.

Він також доповів, що штаб дванадцятої зони територіальної оборони працює в цілодобовому режимі.

Кличко наголосив, що територіальна оборона має посилити охорону стратегічних об'єктів у столиці, зокрема, охорону мостів і транспортних магістралей.

«Охорона мостів зараз має особливе значення, адже групи диверсантів намагаються дестабілізувати ситуацію в усій країні. На сході вони вже підривають мости. Подібна ситуація у столиці може призвести до жахливих наслідків, тому нам потрібно максимально посилити охорону мостів у Києві», - зазначив міський голова.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

159