У Красному Лимані Донецької області міліціонери затримали 25-річного чоловіка за підозрою у скоєнні понад 30 пограбувань в Харкові. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Харківській області.

У відомстві зазначили, що затриманий, починаючи з березня поточного року, в різних районах Харкова у вечірній час розбивав цеглою вікна в кіосках з продажу тютюнових виробів і забирав майно та гроші. Таким чином, чоловік пограбував понад 30 кіосків.

У прес-службі додали, що після скоєння злочинів, підозрюваний втік на Донбас, сподіваючись, що в зоні проведення АТО його шукати не будуть.

«Під час затримання чоловік чинив опір правоохоронцям. Наразі підозрюваного доставлено до Харкова для проведення необхідних слідчих дій. Чоловік зізнався у скоєнні більше тридцяти пограбувань і не приховував, що прибув до Харкова зі злочинними намірами», - йдеться в повідомленні.

Як інформує відомство, затриманому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом