За фактом конфлікту за участю оператора одного з телеканалів столична міліція проводить перевірку, повідомили Forum'у у ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

Сьогодні близько 13 години на спецлінію «102» столичної міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі завдали тілесних ушкоджень оператору одного з провідних українських телеканалів. На місце події негайно виїхали співробітники Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві.

Надалі, зі слів заявників, правоохоронці встановили, що знімальна група прибула на Майдан Незалежності для проведення зйомок за редакційним завданням. Під час роботи до журналістів підійшли невідомі і почали вимагати припинення зйомок і видалення відзнятого відео, погрожуючи при цьому фізичною розправою. На відмову оператора вимкнути камеру, один із чоловіків завдав йому удару в ділянку живота. Після цього невідомі втекли.

Наразі правоохоронці прийняли відповідні заяви від співробітників телеканалу. Вживається заходів для встановлення всіх обставин події. Інформацію внесено в Єдиний облік Шевченківського райуправління.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

70