У Луганську за добу снаряди влучили в низку житлових будинків та дві школи, жертв немає. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

Так, 1 липня внаслідок вибуху авіаснаряда у школі №35, розташованої в Червоному Яру, у будинку вибиті вікна, обвалилася частина штукатурки другого поверху. Внаслідок інциденту жертв немає. При цьому вранці 2 липня в школу №14 також влучив снаряд, внаслідок чого зруйновано запасний вхід школи. Наразі ведуться роботи.

Ввечері, 1 липня, внаслідок влучання бойових снарядів у будинок №34 у провулку Краснофлотський і в будинок №58 на вулиці Комінтерну сталися займання даху будинків і перекриттів. Обидві пожежі були ліквідовані. Крім цього, на земельну ділянку житлового будинку на вулиці Зої Космодем'янської між будинками №36 і №38 впав ймовірно осколковий боєприпас, який розірвався під час зіткнення з деревом. Внаслідок цього вибиті шибки житлового будинку, постраждали господарські будівлі на подвір'ї. Жертв немає.

Також у кварталі Гайового в одній із квартир будинку №1 боєприпас пробив стіну третього поверху п'ятиповерхового будинку і застряг у підлозі. Постраждала квартира житлового будинку, пробито стіни та пошкоджено підлогу. Бронебійний підкаліберний протитанковий снаряд був вилучений. Жертв немає. Крім цього, на земельну ділянку житлового будинку №63 на вулиці Станіславського впав елемент боєприпасу. В результаті сталося займання сухої трави та огорожі. Постраждалих немає, пожежа загасили, елемент снаряда був вилучений. Також стався обвал даху і частини фасаду занедбаного будинку на вулиці Свердлова, жертв немає.

У прес-службі зазначили, що за минулу добу в місті сталося кілька збройних сутичок. Внаслідок осколкового поранення на вулиці Тракторній, постраждалий госпіталізований до міськлікарні №8. Ще одна людина отримала вогнепальне поранення в Кам'янобрідському районі міста - її доставили в Луганську обласну клінічну лікарню.

При цьому в міськраді Луганська кажуть, що всі комунальні та екстрені служби міста працюють у штатному режимі, функціонує громадський транспорт, працюють продуктові магазини, аптеки та заправки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

49