У Києві не повинно бути людей в масках. Про це він заявив народний депутат від ВО «Батьківщина» Геннадій Москаль, коментуючи інцидент у готелі «Турист».

«Якщо у когось є зайва енергія, нехай застосовує її в АТО, а показувати в Києві свою дурість, виконуючи політичні замовлення, абсолютно неприпустимо.

Крім того, він упевнений, що необхідно навести лад у центрі Києва. «Пан Кличко обіцяв навести лад на Майдані. Нехай наводить, інакше закінчить, як Черновецький.

Нагадаємо, 50 осіб у камуфляжній формі і балаклавах намагалися потрапити на з'їзд профспілки освіти та науки України, щоб висловити свої вимоги і претензії до його учасників.

За фактом подій біля готелю «Турист» у Києві міліція розпочала два кримінальні провадження за фактом. Зібрані відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування. Слідчим відділом Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві розпочато кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство» та ч. 2 ст. 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Розпочато досудове слідство.
 

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288