Київська влада має намір інформувати жителів столиці про те, куди і яким чином витрачатимуться кошти, сплачені за новими, підвищеними тарифами за комунальні послуги. Про це, як передає кореспондент Forum'у, на прес-конференції повідомив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Дмитро Новицький.

«У жителів столиці виникає справедливе запитання: «А куди ж ідуть гроші, які платяться в цілому за житлово-комунальні послуги?». Зараз ми отримали доручення міського голови відновити роботу підсайту «Ваш дім» (на офіційному сайті КМДА - Ред.), на якому передбачено розміщення інформації щодо кожного будинку, тобто - паспорт будинку, його технічний стан, додаткові приміщення, технічні приміщення, в якому стані знаходяться мережі, покрівля. Але головне, що там буде - це ті витрати капітального характеру, які вкладаються в цей будинок», - розповів Новицький.

Наступним етапом, за словами чиновника, стане вдосконалення наявного програмного забезпечення, завдяки чому стане можливим надання інформації стосовно поточного надходження коштів на утримання будинку та прибудинкової території.
 

Яніна Ткачук, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

113