На 125 км автошляху Київ-Чоп біля села Березина в Житомирському районі тимчасово обмежено рух транспортних засобів у зв'язку з пікетуванням.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю облуправління МВС, близько 9:00 вівторка, 24 червня, зібралося 40 активістів, які організували акцію з метою привернення уваги до проблем військовослужбовців.

«Люди висловлюють незадоволення перебуванням місцевих військовослужбовців на сході України на пішохідному переході траси», - повідомили в міліції.

Правоохоронці на місці події переконують людей не здійснювати правопорушення, а також гарантують безпеку дорожнього руху та громадський порядок.

«Активісти безперервно рухаються пішохідним переходом, щоб дослухалися до їхніх вимог, тримаючи відповідні гасла «Поверніть наших дітей, заберіть дітей генералів на схід» та прапори України», - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють наряди Державтоінспекції та патрульної служби. Для розмови з людьми приїхали також начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Дем'яненко, керівники УДАІ УМВС Володимир Гриб і Житомирського РВ УМВС Ігор Жмида.

Переговори тривають.

Автомобілі екстрених служб життєзабезпечення регіону можуть проїхати спецкоридором, для інших транспортних засобів рух тимчасово призупинено. Організовано об'їзд іншими автодорогами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом