У зв'язку з підривом шляхопроводу на перегоні Оріхівська - Мала Токмачка на Придніпровській залізниці змінено маршрут прямування 3 пар пасажирських поїздів, повідомляє прес-служба придніпровської залізниці.

«Вибухом пошкоджено першу опору, металеві конструкції і дерев'яні бруси одного з прогонів мосту. На момент підриву потягів на цій ділянці не було. Постраждалих немає. Зараз залізничники спільно з проектувальниками з'ясовують питання відновлення мостової споруди», - йдеться в повідомленні.

Залізничний рух на ділянці Запоріжжя - Пологи призупинено. Пасажирські поїзди № 569\570 Харків - Бердянськ - Харків, № 211\212 Москва - Бердянськ - Москва і № 471\472 Дніпропетровськ, Кривий Ріг - Бердянськ - Дніпропетровськ, Кривий Ріг до відновлення мосту прямуватимуть зміненим маршрутом - через Запоріжжя, Федорівку, Великий Токмак, Бердянськ.

Залізничний міст на 252-му кілометрі перегону Оріхівська - Мала Токмачка побудований у 1902 році. У 1949-му відновлений після руйнувань у роки Великої Вітчизняної війни. Являє собою 4-пролітну металеву споруду довжиною 89 м над автодорогою Запоріжжя - Великий Токмак.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні о 2.20 невідомі пошкодили міст на виїзді з міста Оріхів у бік села Новоданилівка в Запорізькій області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

346