Українців абсолютно не цікавить політична доля колишніх керівників Нацбанку - Степана Кубіва, Генпрокуратури - Олега Махніцького і глави МЗС Андрія Дещиці.

Таку думку в коментарі Forum'у висловив народний депутат України (фракція КПУ) Спиридон Кілінкаров.

«Малоцікавим є політичне майбутнє і Кубіва, і Махніцького, і Дещиці. На тлі того, що відбувається в нашій країні, політична кар'єра окремих чиновників - це навіть не другосортне питання, а нікому не потрібне. Українців це зовсім не цікавить», - заявив він.

За словами Кілінкарова, головне сьогодні не ділити посади, а забезпечити мир в Україні.

«Люди стали цінувати життя. Якщо раніше на перший план виходили певні питання, то сьогодні люди не хочуть нічого від країни - тільки щоб були мир, спокій, спочинок. Людям головне, щоб зупинили війну, а більше їм нічого не потрібно. Цінності помінялися. Люди плачуть і плачуть. Вони не знають, куди подіти своїх дітей. Якщо людина не може з льоху вийти, так скажіть, про що вона може мріяти? Невже вона думає про те, що буде далі з Дещицею?», - акцентував політик.

«За цей мир потрібно боротися. Потрібно вийти хоча б на якийсь рівень переговорних процесів, якось почати діалог. Ось кажуть: «З ким вести діалог?». Це влада повинна шукати з ким. Треба - нехай їдуть в Росію, Америку, Європу. Треба - нехай спілкуються з бойовиками. Можна все робити публічно. Але дати країні мир - це завдання номер один. Той, хто це зробить, отримає всі лаври. А хто буде яструбом цієї війни, буде проклятий всіма поколіннями», - резюмував він.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом