На об'єктах життєзабезпечення Харкова посилена охорона в зв'язку з можливими провокаціями.

Про це, як повідомляє прес-служба міської ради, на нараді за участю керівників комунальних підприємств міста та правоохоронців повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін.

Кітанін озвучив листа СБУ про можливі спроби проросійськи налаштованих осіб дестабілізувати роботу системи життєзабезпечення великих міст України.

«У зв'язку з цим був підписав наказ про введення особливого стану на КП «Харківські теплові мережі» та КП «Харківводоканал», - нагадали в міськраді.

Також Кітанін повідомив, що пильної уваги потребують стратегічно важливі об'єкти системи життєзабезпечення КП «ХТМ» та КП «Харківводоканал» не тільки в місті, але й на території області.

У ході наради було вирішено посилити охорону об'єктів силами відомчої охорони, запровадити постійне патрулювання територій, прилеглих до них.

КП «Харківводоканал» було дано доручення цілодобово проводити аналіз якості питної води.

«Представники правоохоронних органів також висловили готовність до посилення заходів безпеки на всіх названих об'єктах і в налагодженні чіткої координації дій на випадок можливих позаштатних ситуацій», - підкреслили в міськраді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

67