Правоохоронці Донецької області працюють на попередження і запобігання надзвичайних ситуацій, внаслідок чого посилили охорону спецоб'єктів області.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Донецькій області.

«Щоб не допустити негативних наслідків для мирного населення, порушення громадського порядку, значно посилені заходи з охорони спеціальних об'єктів, у тому числі мостів. У зв'язку з останніми подіями, які мали місце в Маріуполі (вибух мосту), міліціонери провели навчальні заходи, спрямовані на відпрацювання тактики дій в надзвичайних ситуаціях», - йдеться в повідомленні.





Відзначається, що в ході навчань 24 грудня о 9:05 у чергову частину Маріупольського ГУ надійшло повідомлення від чергового ДАІ про те, що під мостом біля училища №74, розташованого на проспекті Карпова (Іллічівський район), виявлені дерев'яні ящики з маркуванням «протитанкові міни».

Згідно з повідомленням, у цьому випадку співробітниками міліції був у повному обсязі відпрацьований алгоритм дій щодо запобігання вибуху на спецоб'єкті, вони спрацювали на випередження і не допустили непоправних наслідків.

Нагадаємо, 23 грудня о 1:40 в Маріуполі був здійснений підрив залізничного мосту через річку Кальчик на 1260-му кілометрі залізничного перегону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом