Компанія «Київенерго» попередила про вимкнення 11-12 червня об'єктів КП «Київміськсвітло», що забезпечують освітлення 8 вулиць столиці.

Як повідомляє прес-служба ПАТ «Київенерго», це пов'язано з «критичною заборгованістю» комунального підприємства. Станом на 10 червня борг «Київміськсвітла» за спожиту електроенергію досяг понад 38,3 млн грн.

У зв'язку з цим без вуличного освітлення залишаться: вулиця Космонавта Комарова у Солом'янському районі, вулиці Симиренка, Якуба Колоса, Кільцева дорога у Святошинському районі, вулиця Леніна і проспект Григоренка у Дарницькому районі, вулиця Закревського у Деснянському районі, вулиця Мате Залки в Оболонському районі.

«Київенерго» розуміє, що відключення об'єктів, які забезпечують вуличне освітлення міста, може нести небезпеку для жителів та гостей столиці, тому закликає керівництво КП «Київміськсвітло» негайно сплатити заборгованість за спожиту електроенергію і відновити поточні розрахунки», - заявив директор СВП «Київські електричні мережі» ПАТ «Київенерго» Олександр Топал, повідомляє «УНІАН».

«Київенерго» зазначає, що у встановлені терміни і відповідно до чинного законодавства повідомило про заплановані відключення об'єктів, що забезпечують вуличне освітлення КП «Київміськсвітло», прокурора Києва, керівництво Головного управління з надзвичайних ситуацій в м. Києві, Державну інспекцію з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії в м. Києві, Головне управління СБУ в Києві та Київській області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом