Ініціативна група жителів Одеси прибула до Окружного суду Києва, щоб подати позов з вимогою визнати протиправною діяльність керівництва держави і негайно розслідувати трагедію 2 травня в Одесі.

«Сім'ї загиблих в Одесі під час тих страшних подій 2 травня, досі не можуть дізнатися правду. Чиновники не зацікавлені в об'єктивному розслідуванні, і тільки з екранів телевізорів ми вже місяць слухаємо порожні обіцянки, що справа перебуває на контролі нагорі», - діляться своїми переживаннями жителі Одеси.

«40 днів минуло з дня трагедії, яка змінила всю Одесу. Вже минуло два тижні після мітингу біля Генпрокуратури, де нам вкотре пообіцяли, що замовники та виконавці масового вбивства ось-ось будуть покарані. Нічого не сталося. Як тільки пікет розійшовся - нам навіть не дзвонили. Іншого шляху крім подачі позову до суду ми не бачимо», - заявив представник ініціативної групи.

Як повідомляв ForUm, 24 травня в Києві ініціативна група городян протестувала проти бездіяльності Генеральної прокуратури України у справі розслідування обставин загибелі «Небесної сотні» на Майдані та жителів Одеси в Будинку профспілок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

141