У Києві в ніч на вівторок, 10 червня, виникли 3 пожежі в машинах, повідомляє прес-служба столичного управління ДСНС.

Так, перший виклик з приводу займання надійшов о 2:40. На вул. Чумака, 6, у дворі п'ятиповерхівки загорілася Daewoo Nubira. Вогонь пошкодив моторний відсік, фари, передній бампер і частково лакофарбове покриття автомобіля.

О 2:52 на пр. Ватутіна, 12-а, у дворі 16-поверхового будинку загорівся автомобіль РАФ. Пожежу вдалося загасити вже о 3:09. Внаслідок займання у машині пошкоджено салон, моторний відсік та лакофарбове покриття автомобіля.

О 3:17 на вул. Лазо, 6, у дворі 24-поверхового будинку загорівся автомобіль Mitsubishi Grandis. Поряд з автомобілем, що загорівся, був припаркований Chevrolet Tacuma, який внаслідок впливу високих температур також почав псуватися.

Унаслідок пожежі в автомобілі Mitsubishi Grandis знищено обшивку, колеса, пластикові деталі і фарбу, а у Chevrolet Tacuma пошкоджено лакофарбове покриття, пластикові деталі і бампер.

За словами експертів дослідно-випробувальної лабораторії, всі ознаки пожеж вказують на підпали. Зараз цими пожежами займаються співробітники оперативно-слідчих груп Солом'янського та Дніпровського районів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

185