Україна готова підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом у повному обсязі не пізніше 27 червня, заявляє Президент Петро Порошенко.

«Ми повинні це зробити не пізніше 27 червня цього року», - заявив Порошенко на зустрічі з главами іноземних делегацій та акредитованим в Україні дипломатичним корпусом у Національному заповіднику «Софія Київська» в суботу, 7 червня.

За словами Порошенка, Україна буде утверджуватися як європейська держава.

«Для мене є ще одна європейська цінність - це солідарність. Україна як повітря потребує солідарності і ми дякуємо вам за ту підтримку, яку світ надав українцям у боротьбі за незалежність. Асоціація з ЄС, глибока і всеосяжна зона вільної торгівлі Україна-ЄС, безвізовий режим з ЄС - це мій мандат від виборців. Повноцінна економічна інтеграція та політична асоціація з ЄС - це вже не мрії, а порядок денний на найближчі роки», - зазначив президент.

За його словами, модернізація на основі європейських стандартів стане ключем до успіху України, який дозволить розв’язати багато питань.

«Світ сьогодні - з Україною. Україна - це момент істини, який дає відповідь на багато питань. Україна - це точка опори і точка óпору, яка може змінити світ на краще. Україна - це знак віри за свободу і демократію. Заради цього вона готова працювати, боротися, змінюватися. Правда і Бог - на боці України, а значить, і підтримка світу», - підкреслив Глава держави. 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом