В Україні 3 червня розпочинається зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти у 2014 році.

Відділ інформації та комунікації з громадськістю Українського центру оцінювання якості освіти нагадує, що на вході до пункту тестування необхідно пред'явити сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, а також запрошення-перепустку для участі у ЗНО.

«У разі відсутності одного із зазначених документів або пред'явлення копій сертифіката, паспорта або іншого документа абітурієнт до пункту тестування не допускається», - наголошується в повідомленні.

При собі потрібно мати дві-три капілярні чи гелеві ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, на бажання, прозору пляшку з питною водою.

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів - 11:00.

Також в УЦОЯО нагадали, що впродовж часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-які засоби зв'язку, пристрої зчитування, опрацювання, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Першим предметом сесії є іноземні мови - англійська, німецька, французька та іспанська.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

67