Лідер Громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук зробив заяву щодо ситуації на сході України і закликав владу зупинити кровопролиття.

«Сьогодні в Донецькій та Луганській областях тривають широкомасштабні бойові дії. Ллється кров і гинуть люди, вибухають мости й руйнуються житлові будинки. У цій боротьбі немає, і не може бути переможців», - йдеться в тексті заяви.

Лідер «Українського вибору» наголосив, що мир і злагоду неможливо принести на багнетах. «Переможців не буде, тому що люди до кінця не розуміють, за що сьогодні йде боротьба. І без відповіді на це питання не можна знайти вихід із сьогоднішньої кризи», - впевнений він.

Для того щоб зберегти єдність країни, необхідно зупинити кровопролиття, припинити вогонь і сісти за стіл переговорів, упевнений Медведчук.

«Кожен день протистояння забирає життя українських громадян і з того, і з іншого боку. Влада зобов'язана зробити все для того, щоб зупинити безглузді смерті українців. Нашій країні життєво необхідне перемир'я між ворогуючими сторонами як перший крок до вирішення конфлікту», - підсумував політик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

72