Сьогодні вранці Повітрофлотський міст замайорів українськими прапорами. Так виглядав флешмоб «Революція Свідомості», на який зібралося більше двохсот людей. Про це повідомив кандидат у депутати Київради - самовисуванець на 58 виборчому окрузі Андрій Вавриш.

«Розуміючи нинішнє становище нашої країни, ми хотіли підтримати її патріотичним настроєм, тому придумали з друзями такий флешмоб. Покликали однодумців і зібрали більше 200 людей», - розповідає про свою ідею Вавриш.

Впродовж півгодини люди співали, танцювали, вигукували патріотичні гасла, стоячи з прапорами України на Повітрофлотському мосту. Водії і пішоходи підтримали дійство гучним хором сигналів і вигуків.

Вавриш також повідомив, що проведене дійство - це відповідь тим, хто хоче брудно вести і вигравати виборчі перегони. Замість підлих політтехнологій - радісні флешмоби, сміх, танці та прапори. «Я хотів би, щоб інші кандидати не витрачали свій час на «чорні» технології, не переводили папір на друк брехливої інформації. Закликаю всіх українців, у тому числі кандидатів, брати участь у «Революції Свідомості», вболівати за нашу державу, в якій честь, гідність і свідомий вибір є головнішими від будь-яких брендів політичних сил, усіх протистоянь і «брудних» агіток», - закликав Вавриш.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

55