17 травня ПриватБанк у більш ніж 1500 українських містах проведе «зелений суботник». Про це йдеться в повідомленні прес-служби фінансової установи.

У ході всеукраїнського суботника банкіри, клієнти та партнери банку прибиратимуть й озеленюватимуть парки, сквери, набережні та зони відпочинку. Штабами суботника, відповідальними за організацію його проведення, стануть понад 3 тисячі відділень банку. Підтримати ініціативу банку пропонують всім охочим.

«Ми запрошуємо зробити чистішим своє місто, район, улюблені місця відпочинку як співробітників банку, так і городян, - каже голова правління Приватбанку Олександр Дубілет. - Суботник - це чудова традиція, яка щороку має все більшу підтримку в країні».

Минулого року в суботнику взяли участь більше 150 тисяч людей з 1360 міст України, а також Латвії, Грузії та Португалії. За підсумками «зеленої» ініціативи банку було прибрано 500 тисяч гектарів міських парків та зон відпочинку, вивезено 1500 тонн сміття, висаджено 20000 молодих саджанців (це майже 20 гектарів лісу) і навіть знешкоджено бойову гранату, знайдену біля обласної лікарні м. Черкаси. Разом із банком проводять свої суботники багато великих підприємств, серед яких сотні українських компаній, бюджетні підприємства, заводи і футбольні клуби.

У «зеленому» суботнику може взяти участь кожен. Для цього достатньо зареєструватися на сайті nasubbotnik.com.ua, де можна вибрати своє місто і місце збору на суботник, звернутися в найближче відділення ПриватБанку або Контактний центр за номером 3700.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

163