Фракція Партії регіонів не виключає свого звернення до міжнародних судів щодо притягнення до відповідальності осіб, причетних до злочинів проти мирних громадян на південному сході України. Про це, як передає кореспондент Forum'у, в ході погоджувальної ради парламенту заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов.

«Наша фракція вивчає можливість і юридичні підстави, залишає за собою право звернутися до міжнародних судів про притягнення винних за злочини перед мирними громадянами України, свідому організацію провокацій», - зазначив він.

За словами Єфремова, інакше як військовий злочин дії, що проводяться в Слов'янську, Краматорську, Красноармійську, Маріуполі, назвати не можна і, звертаючись до голови ВР Олександра Турчинова, підкреслив, що там, переважно, гинуть мирні люди.

Як раніше повідомляв ForUm, в.о. голови Адміністрації Президента України Сергій Пашинський заявив, що антитерористична операція в районі міст Красний Лиман, Слов'янськ і Краматорськ у Донецькій області, яку проводять українські силовики, перебуває у фінальній стадії.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

149