Співробітники Управління боротьби з організованою злочинністю і Дніпровського РУ ГУМВС України в м. Києві у столичному Гідропарку затримали угрупування з арсеналом зброї, повідомляє прес-служба ГУБОЗ.

До складу групи входило 9 чоловіків, двоє з яких уже розшукувалися правоохоронними органами. Спільники ховалися у приватному будинку, розташованому неподалік від озера Берізка.

В ході слідчих дій у затриманих вилучили два автомати Калашникова з бойовими патронами, 7 пістолетів, пневматичну зброю, ножі, димові шашки і коктейль «Молотова».

Крім того, чоловіки були забезпечені радіостанціями, замасковані одягом та засобами активного захисту.

 
 
За попередньою інформацією зловмисники скоювали тяжкі злочини. Серед вилученого багато оргтехніки, професійний фотоапарат та інші дорогі речі, походження яких буде перевірено.

Зараз учасники угруповання перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів на території м. Києва та Київської області.

Разом із тим уже підтверджується причетність вказаних осіб до скоєння вбивства 49-річного чоловіка, труп якого правоохоронці виявили з ознаками насильницької смерті неподалік від місця розташування їхньої бази.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

878