Правоохоронці зобов'язані припиняти будь-які прояви агресії, мародерства чи бандитизму, і притягати до відповідальності винних у скоєному. Перед законом мають бути всі рівні. Про це, коментуючи звільнення осіб, які брали участь у нападі на відділення Українського Бізнес Банку в Києві, Forum'у заявив в.о. голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв.

«Всі акти агресії повинні бути зупинені шляхом використання кримінального, адміністративного законодавства України. Тут не може бути ніяких винятків», - заявив він.

Соболєв підкреслив, що він засуджує звільнення осіб, які брали участь у нападі на відділення Українського Бізнес Банку в Києві.

«Будь-яке мародерство, будь-які акти бандитизму повинні зупинятися негайно. І ті, хто намагається під прикриттям революції скоювати кримінальні злочини повинні бути оголошені злочинцями в результаті судових засідань», - акцентував він.

Нагадаємо, начальник прес-служби ГУ МВС України в Києві Ольга Білик заявила, що всіх затриманих на території відділення Українського Бізнес Банку в Києві, спроба захоплення якого була здійснена в ніч на 13 березня, відпустили.

Як відомо, 13 березня в центрі Києва на вулиці Московській невідомі озброєні люди здійснили спробу захоплення відділення Українського Бізнес Банку.

У Печерське районне управління міліції доставили 38 осіб, затриманих на території установи.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1116