Правоохоронні та силові органи в Україні розвалювали не стільки іноземні агенти, скільки корупція. Про це сьогодні на прес-конференції заявив голова СБУ Валентин Наливайченко.

«На моє тверде переконання, знищувала правоохоронну систему і з'їдала Службу безпеки України тотальна корумпованість керівництва. Колишні керівники, по суті, були ватажками корупційних угруповань», - заявив він.

Глава СБУ продемонстрував журналістам як докази корумпованості колишнього керівника відомства Олександра Якименка його кабінет в головному офісі СБУ на вулиці Володимирській, 33. Він розповів, що цей кабінет був облаштований на місці колишньої зали для колегій, повідомляє «УНІАН».

У цьому кабінеті кілька приміщень, серед яких їдальня, масажний кабінет та інші приміщення, що не стосуються службової діяльності голови СБУ.

Наливайченко наголосив, що облаштування такого кабінету було зроблено не за бюджетні і не за особисті кошти попереднього керівника. «За заробітну плату офіцера СБУ навіть дверної ручки не купиш у цьому кабінеті», - сказав він.

Наливайченко також зазначив, що зараз у СБУ з'ясовують джерела цих коштів у рамках кримінального провадження щодо Якименка. Він додав, що поки не знає, яка доля чекає на цей кабінет, але повідомив, що обладнання з масажної кімнати - бігова доріжка і масажний стіл - будуть передані в дитячий будинок у Кіровограді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

805