Росія не розглядає можливість приєднання Криму, заявив президент РФ Володимир Путін.

«Ні, не розглядаємо», - сказав Путін, відповідаючи на запитання журналіста про те, чи розглядає Москва варіант приєднання Криму до Росії, повідомляє РІА «Новости».

«Я взагалі вважаю, що тільки громадяни, які проживають на тій чи іншій території, в умовах свободи волевиявлення, в умовах безпеки, можуть і повинні визначати своє майбутнє», - підкреслив російський президент.

Як раніше повідомляв ForUm, 1 березня Рада Федерації ухвалила постанову про використання Збройних сил РФ на території України на підставі звернення президента РФ, виходячи з інтересів безпеки громадян, у тому числі російських, та військового контингенту Росії, що дислокується на території України.

Рада ЄС з питань закордонних справ у своїх висновках вимагала від Росії вивести свої війська з території України і розпочати негайні переговори з Києвом.

Верховний головнокомандувач Збройних сил Російської Федерації, президент Росії Володимир Путін віддав наказ військам і з'єднанням, які брали участь у військових навчаннях, повертатися в місця постійної дислокації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

751