Стабільне постачання Криму водою та електрикою збережеться навіть у разі, якщо керівництво України прийме рішення перекрити постачання води та електроенергії на півострів. Про це заявив призначений Верховною Радою Криму головою Радміну автономії Сергій Аксьонов, повідомляє РІА «Новости».

«Міністерство енергетики Криму розробило план дій, які дозволять з допомогою наших колег з Російської Федерації зберегти забезпечення Криму енергією і водою на належному рівні»,- сказав він.

Як раніше повідомляв ForUm, 1 березня Рада Федерації ухвалила постанову про використання Збройних сил РФ на території України на підставі звернення президента РФ, виходячи з інтересів безпеки громадян, у тому числі російських, і військового контингенту Росії, що дислокується на території України.

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Андрій Парубій вважає, що план Росії провалений і Україна збереже територіальну цілісність.

Постійний представник РФ в ООН Віталій Чуркін заявив, що задіяти збройні сили РФ для відновлення порядку в Україну президента Росії Володимира Путіна закликав Віктор Янукович.

1 березня виконувач обов'язків Президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов видав указ про незаконність обрання Сергія Аксьонова главою кримського уряду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

860