Новопризначений начальник Державтоінспекції МВС України Анатолій Сіренко обіцяє викорінити побори на дорогах і відновити довіру громадян до ДАІ.

Про це він заявив у своєму зверненні, поширеному прес-службою ДАІ.

«Звертаюся до водіїв з проханням бути дисциплінованими і взаємоввічливими. У свою чергу докладу максимум зусиль для відновлення довіри до працівників ДАІ, викорінення корупції, налагодження діалогу з громадянами», - заявив Сіренко.

Він також запевнив, що зробить усе можливе, щоб рух на дорогах був безпечним, а інспектори ДАІ працювали виключно в правовому полі.

«Гарантую, що я особисто подаватиму приклад зразкового виконання службових обов'язків, неухильного дотримання правил дорожнього руху та принципів законності», - йдеться у зверненні.

Начальник ДАІ також висловив подяку громадським активістам за співпрацю з патрулями. «По всій Україні разом з патрулями Державтоінспекції працюють більше тисячі небайдужих громадян. Висловлюю подяку громадським активістам за розуміння необхідності співпраці заради безпеки громадян і забезпечення громадського порядку», - зазначив Сіренко.

Нагадаємо, раніше Державтоінспекція України звернулася до громадськості із закликом про участь у спільному патрулюванні щодо гарантування безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку до стабілізації ситуації в державі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

560