Президія територіальної ради Громадського руху «Український вибір» у Криму 27 лютого 2014 року звернулася до керівників ініціативних груп Руху із закликом дотримуватися спокою, пильність і не допустити протиправних дій, спрямованих на дестабілізацію обстановки, що склалася на території Автономії. Про це повідомляє прес-служба «Українського вибору».

«Громадський рух «Український вибір» виступає за цілісну, єдину українську державу, з широкими економічними та соціально-культурними повноваженнями Автономії. За мир і дружбу між людьми всіх національностей», - йдеться у зверненні.

Основне завдання «Українського вибору» в містах, районах та селищах - надання допомоги органам місцевого самоврядування та органам місцевої державної влади у забезпеченні збереження власності, недопущення провокацій, розпалювання сепаратистських настроїв, порушень громадського порядку, стверджують у Медведчука.

«У цей непростий час закликаємо об'єднатися ще більше і сказати рішуче «Ні!» ворожнечі, кровопролиттю, міжнаціональній ворожнечі, дестабілізації на території нашого благодатного краю», - підкреслили в прес-службі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

394