Сьогодні купівельний ажіотаж у магазинах помітно ослаб. У найбільших торговельних мережах («Еко-маркет», «Сільпо», «Фора», АТБ, «Фуршет», «Новус») Forum'у повідомляють про спад попиту і достатні запаси продуктів харчування та товарів першої необхідності для забезпечення підвищеного попиту.

«Борошно, цукор, крупи, консервації - у нас їх дуже багато, навіть в умовах ажіотажу вистачить на кілька місяців. Немає перебоїв і з постачаннями молокопродуктів, хлібобулочних виробів та яєць, запаси яких формуються не на такий тривалий час. Нехай люди не хвилюються, всі наші магазини працюють і будуть працювати. Притому ми не підвищуємо ціни навіть на товари, які були здешевлені раніше в порядку реалізації цінової політики», - зазначає менеджер з громадських зв'язків мережі «Еко-маркет» Ганна Полісученко.

У «Новусі» теж підтвердили забезпеченість товарами. За словами фахівця відділу маркетингу та іміджу цієї торговельної мережі Ольги Попель, головне, щоб продавці встигали поповнювати полиці. «Але попит сьогодні дійсно зменшився», - констатує вона.

Фахівець торговельної мережі «Сільпо» Олена Волощенко також інформує про наявність більш ніж достатнього запасу продуктів. Крім того, в мережах нагадали, що багато із них володіють власними потужностями з виробництва низки продовольчих товарів (у т.ч. хлібобулочних) і готові за необхідності заповнити можливий дефіцит.

Андрій Боярунець,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

603