Голова КМДА Володимир Макеєнко заявив про вихід із лав Партії регіонів.

Про це йдеться в його зверненні до Президента України Віктора Януковича та до керівників силових структур, опублікованому на сайті КМДА.

«Події, що відбуваються сьогодні в столиці України, - це трагедія всього українського народу. Я відповідально повідомляю, що готовий зробити все можливе для припинення братовбивства і кровопролиття в серці України - на Майдані Незалежності.
На підтвердження своїх слів я прийняв рішення вийти із лав Партії регіонів і взяти особисту відповідальність за життєдіяльність Києва», - заявив Макеєнко.

Голова КМДА зазначив, що в цей важкий час на нього покладена відповідальність за кожного киянина.

«Ми маємо керуватися лише інтересами народу, це єдиний шанс зберегти життя людей. Ніяка влада не варта людських жертв. Жоден олігарх не загинув, жоден політик не загинув, я як керівник Київської адміністрації займаюся похованням десятків простих людей», - сказав Макеєнко.

Він запропонував кожному народному депутатові незалежно від партійного квитка стати живим ланцюгом між громадянами України у формі і громадянами України у цивільному одязі заради припинення бойових дій та кровопролиття.

«Моя найвища мета - зберегти людські життя українців. Я виконуватиму обов'язки голови Київської міської державної адміністрації доти, поки мені довіряє народ України», - сказав Макеєнко.

Нагадаємо, Президент Віктор Янукович призначив Володимира Макеєнка головою Київської міської державної адміністрації 25 січня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

233