Троє громадян України, які 10 лютого постраждали внаслідок аварії автобуса в Польщі і сьогодні залишаються в лікарнях, будуть виписані в кінці цього тижня. Про це сказала прес-секретар Посольства України у Варшаві Юлія Бородій.

«Зараз у лікарнях залишаються ще троє громадян України в середньому стані важкості. Це три жінки у віці 40-55 років. Планується, що вони будуть виписані з лікарень наприкінці цього тижня», - сказала співрозмовник агентства.

Прес-секретар зазначила, що вчора до України повернулися 13 решта пасажирів автобуса з 19-ти, що їхали в ньому.

Бородій також повідомила, що в цій аварії загинув 26-річний житель Коломиї. У загиблого залишилася неповнолітня дитина, повідомляє «УНІАН».

Прес-секретар зауважила, що його тіло буде відправлено в Україну після проведення необхідних судово-медичних експертиз у рамках розслідування причин цієї ДТП.
Співрозмовник агентства зазначила, що українські дипломати на сьогоднішній день не мають офіційної інформації про те, що стало причиною трагедії.

«Слідство наразі триває. Були допитані свідки, але ми не маємо остаточних висновків про причини аварії», - сказала прес-секретар посольства.

Вона також зазначила, що всі українці, котрі потрапили в лікарню, отримали відповідну медичну допомогу і можуть розраховувати на компенсацію від страхових компаній, у яких були застраховані.

Як повідомляв ForUm, унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у Польщі в районі населеного пункту Воля-Дуцка, загинув один громадянин України, троє госпіталізовані.
Аварія сталася у понеділок, 10 лютого, ввечері: автобус «Познань-Коломия» зіткнувся на шосе «Варшава-Люблін» з легковим авто і перекинувся.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

258