Український рейсовий автобус «Познань-Коломия» потрапив в аварію у Польщі на початку цього тижня через порушення Правил дорожнього руху водієм легкового автомобіля, який не поступився дорогою.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на попередній висновок слідчих поліції в Отвоцьку, які проводять розслідування справи за фактом ДТП.

«Попередні результати розслідування свідчать про те, що дорогою не поступився водій автомобіля Opel, наслідком чого стало зіткнення», - сказав представник поліції.

Він не зміг уточнити, чи перевищив водій автобуса, який їхав по головній дорозі, дозволену швидкість на ділянці, де сталася аварія.

Співрозмовник агентства зауважив, що результати судово-медичних експертиз, які, серед іншого, повинні дати відповідь на запитання, чи були водії автобуса і машини під впливом алкоголю, будуть готові наступного тижня.

Розслідування справи, яку контролює районна прокуратура в Отвоцьку, може тривати до трьох місяців.

Як повідомляв ForUm, 10 лютого в районі населеного пункту Воля-Дуцка у Польщі сталася аварія: автобус «Познань-Коломия» зіткнувся на шосе «Варшава-Люблін» з легковим авто і перекинувся. Унаслідок ДТП загинув один громадянин України, 11 пасажирів були доставлені в лікарню. Стан двох з них важкий.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248