Влада налаштована на продовження конструктивних переговорів з опозицією з метою пошуку шляхів виходу з політичної кризи.
">Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з генеральним секретарем Ради Європи Турбйорном Ягландом, яка відбулася під час його робочого візиту в Російську Федерацію, повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

Під час зустрічі Президент зазначив, що Україна цінує увагу, яку Рада Європи приділяє нашій країні, зокрема тим подіям, які зараз відбуваються.
">Він висловив сподівання, що це сприятиме ефективному врегулюванню політичної кризи в державі.


">«Ми цінуємо те, що у грудні минулого року Ви відреагували на ці події та відвідали Україну, щоб сприяти виходу з конфліктної ситуації», - сказав Янукович.


">«Ми також високо оцінюємо Ваші заяви щодо ситуації в Україні як збалансовані та виважені, що безперечно сприяє пошуку шляхів мирного вирішення внутрішньополітичної кризи», - зазначив Президент.

Глава держави підкреслив, що останнім часом були зроблені важливі кроки в цьому напрямку.
">Зокрема, повідомив він, скасовано дев'ять законодавчих актів, прийнятих 16 січня 2014, а також закон, що передбачає звільнення від відповідальності осіб, підозрюваних або звинувачених у скоєнні злочинів, пов'язаних з їхньою участю в масових акціях протесту.


">«Ми налаштовані на продовження конструктивних переговорів з опозицією з метою пошуку шляхів виходу з політичної кризи в рамках правового поля», - резюмував Янукович.


">Нагадаємо, міністр юстиції, член робочої групи з врегулювання політичної кризи Олена Лукаш заявила, що переговори з лідерами опозиційних парламентських фракцій будуть продовжені, оскільки деякі питання залишилися без відповідей.



">

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

574