Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 31 січня по 7 лютого.

«Будемо слідкувати, будемо вболівати, разом будемо допомагати вам, щоб ви йшли вперед потужно», - Президент Віктор Янукович про підтримку української збірної на Олімпіаді в Сочі.

«Буде інший голова Верховної Ради - дай Бог. У мене вистачить обов'язків. Немає ніяких питань. Я за крісло ніколи не тримався», - голова Верховної Ради Володимир Рибак про свою можливу відставку.

«Мені здається, це не зовсім чесний підхід, коли батькам на ворота вішають вінки, коли залякують дітей у дитячих садках, коли дружинам, які йдуть у магазин, услід кричать «ганьба», - голова фракції ПР Олександр Єфремов про тиск протестувальників на сім'ї нардепів.

«Президент прийняв рішення про призначення мене на цю посаду для того, щоб не було свавілля, щоб не було якихось провокацій, щоб усе було погоджено з усіма, бо я такий, я - Макеєнко», - глава КМДА Володимир Макеєнко про те, чому його призначили на цю посаду.

«Деякі патріоти у холопській позі оббивають їхні пороги. Вам самим за себе не соромно? Де ж ваша національна гордість?» - голова фракції ПР Олександр Єфремов про те, що опозиціонери для вирішення ситуації в Україні просять допомогу з-за кордону.

«Якщо хоч один представник від опозиції піде у владу, то цій політичній силі смерть», - нардеп Сергій Міщенко про те, що коаліційний уряд в Україні створений не буде.
 
«Я не думаю, що у Президента є бажання втягувати країну у вибори», - голова фракції ПР Олександр Єфремов про можливість проведення дострокових парламентських виборів.

«Вони ж були членами однієї команди. Тимошенко Ющенку була готова штани прати! Ющенко в одну сторону крутив штурвал, Тимошенко - в іншу. Вони мало систему управління не розвалили», - регіонал Михайло Чечетов про розбіжності в таборі опозиції під час президентства Віктора Ющенка.

«Якщо ви будете почуватися так прекрасно, як Президент, то я буду вам тільки заздрити», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про стан здоров'я Президента Віктора Януковича.

«Кличко - хороший спортсмен, але недалекий політик. Я запрошую його приїхати до Харкова і позмагатися. Але Харків - це не ринг. Ми дамо відсіч», - мер Харкова Геннадій Кернес про лідера «УДАРу» Віталія Кличка.

«Якби ним займалися російські спецслужби, він би був схожий на овоч і нічого б не пам'ятав», - регіонал Олег Царьов про викрадення лідера автомайдану Дмитра Булатова.

 «У політичній боротьбі ми перестали помічати, що парламент забув про своє головне призначення і перетворюється в бійцівський клуб», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про те, що парламент перестав виконувати свої основні функції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3452